Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 09:37

Καλαμάτα: Μπουζιάνης και Δημόπουλος σε εμπορικό φόρουμ στην Κίνα 

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Μπουζιάνης και Δημόπουλος σε εμπορικό φόρουμ στην Κίνα 

 

 

Οι αντιδήμαρχοι Παύλος Mπουζιάνης και Δημήτρης Δημόπουλος εκπροσώπησαν τον Δήμο Καλαμάτας στη Ζιάν της Κίνας, σε εμπορικό φόρουμ αφιερωμένο στην Ελλάδα, με τίτλο “Greece Investment and Financing Trade Forum", που πραγματοποιήθηκε προχθές Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στον εν λόγω κινεζικό δήμο ο οποίος έχει αδελφοποιηθεί με τον δήμο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Την εκδήλωση, όπως ενημερώνει ο Δήμος Καλαμάτας με ανακοίνωσή του, συνδιοργάνωσαν η Belt And Road Associates με την China Association for International Economic Cooperation (CAFIEC), έναν οργανισμό του υπουργείου Εμπορίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, και με την κυβέρνηση της Xi'an. Εκεί, παρουσιάσθηκε η Ελλάδα ως τόπος επενδυτικού ενδιαφέροντος ενώπιον 250 εκπροσώπων επιχειρήσεων της Κίνας και εταιρειών που επενδύουν συστηματικά στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν ομιλίες αναφορικά με την Ελλάδα ως τόπο επενδυτικού ενδιαφέροντος, καθώς και σειρά παρουσιάσεων κλάδων της ελληνικής οικονομίας, που εμφανίζουν ειδικό ενδιαφέρον για τους ξένους επενδυτές.


NEWSLETTER