Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 22:09

Οικονομικά ασύμφορο το κτήριο για την Πολεοδομία στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον
Οικονομικά ασύμφορο το κτήριο για την Πολεοδομία στην Τριφυλία

Ως οικονομικά ασύμφορη απορρίφθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας η μοναδική προσφορά για την ενοικίαση χώρου που θα στεγάσει την Υπηρεσία Δόμησης (Πολεοδομία) του δήμου.

Η προσφορά σε αυτόν το διαγωνισμό που ήταν επαναληπτικός ήταν της τάξεως των 2.280 ευρώ το μήνα, με τους ιδιόκτητες να κάνουν μια μείωση 200 ευρώ σε σχέση με τον πρώτο διαγωνισμό.

Αυτό που επισημάνθηκε από την πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Γιάννα Κωνσταντέλου είναι πως τα χρήματα αυτά είναι πάρα πολλά σε σχέση με τα 1.500 ευρώ που πληρώνει σήμερα ο δήμος για ενοίκιο και πρότεινε να χαρακτηριστεί οικονομικά ασύμφορη, κάτι που βρήκε σύμφωνα όλα τα μέλη της Επιτροπής.

Οπως τόνισε η κ. Κωνσταντέλου, από δω και πέρα το θέμα θα πάει στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να ζητηθεί παράταση του ήδη υπάρχοντος μισθώματος και να γίνει νέος διαγωνισμός με νέους όρους. Απαντώντας σε σχετική παρατήρηση του Σαράντου Κουκούμη ότι ο πρώτος διαγωνισμός ήταν φωτογραφικός, ανέφερε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι οι όροι του καταρτίστηκαν σύμφωνα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας Δόμησης.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ευστάθιος Ανδρινόπουλος παρατήρησε πως όταν γίνει ο νέος διαγωνισμός θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι αλλαγές που σχεδιάζονται στις υπηρεσίες δόμησης, όπου με την ηλεκτρονική μορφή που θα έχουν ίσως να απαιτούνται πολύ μικρότεροι χώροι.

Κ.Μπ.

 

 


NEWSLETTER