Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 23:14

Ο Καλκαβούρας νουθετεί τους συμβούλους της πλειοψηφίας

Γράφτηκε από τον

Σε μια δήλωση που περισσότερο μοιάζει με νουθεσία προς τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, προχώρησε με την λήξη της προχθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας ο πρόεδρος του Σώματος Γιάννης Καλκαβούρας. 

Ουσιαστικά τους είπε ότι βρίσκονται σε αυτή τη θέση και έχουν θέση ευθύνης γιατί ανήκουν στην συγκεκριμένη παράταξη με επικεφαλής τον δήμαρχο Παναγιώτη Κατσίβελα, κι έτσι δεν θα πρέπει να δρουν αυτόβουλα αλλά με βάση την παράταξη.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Καλκαβούρας ανέφερε: 

«Θα ήθελα να κάνω μια δήλωση σε προσωπικό επίπεδο και έχει να κάνει με το θεσμό πρώτα από όλα του προέδρου, και να πω ότι είμαι σε αυτή τη θέση γιατί προτάθηκα από τον κ. δήμαρχο κι από την παράταξή μου και συνεργάστηκα απόλυτα με την παράταξη και με τον κ. δήμαρχο. Θεωρώ ότι όλοι όσοι έχουμε πάρει θέσεις ευθύνης, έχουμε μεγάλη βοήθεια από την πλειοψηφία, από την παράταξη, κι ότι ο κάθε ένας από εμάς ενεργεί όχι αυτόβουλα αλλά με βάση την παράταξη, με βάση την παράταξη με επικεφαλής τον κ. δήμαρχο. Νομίζω ότι είναι υποχρέωση πρώτα-πρώτα δική μου, γιατί εγώ το λέω, να το τονίσω αυτό το πράγμα, διότι κατά καιρούς βλέπω και ακούω διάφορα. Εδώ είμαστε γιατί την πλειοψηφία μας την έδωσε ο τριφυλιακός λαός, οι δημότες της Τριφυλίας με επικεφαλής τον κ. δήμαρχο, τον Τάκη Κατσίβελα. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε».

Η δήλωση αυτή συζητήθηκε αρκετά και από κάποιους ερμηνεύθηκε ως μια προσπάθεια να καταλαγιάσουν οι διαφοροποιήσεις που παρουσιάζονται στο εσωτερικό της παράταξης της πλειοψηφίας. Διαφοροποιήσεις οι οποίες είτε βγαίνουν προς τα έξω με τοποθετήσεις στα Δημοτικά Συμβούλια, είτε μένουν στο εσωτερικό.

Δημοτικός σύμβουλος πάντως, αφού είχε λήξει η συνεδρίαση, σε πηγαδάκι σχολίασε πως την προηγούμενη δημοτική περίοδο ο ίδιος ο κ. Καλκαβούρας ήταν αυτός που είχε ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη της πλειοψηφίας του κ. Κόλλια.

Κ.Μπ.