Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 17:43

Τρόφιμα σε 800 οικογένειες διανέμει ο Δήμος Μεσσήνης (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Τρόφιμα σε 800 οικογένειες διανέμει ο Δήμος Μεσσήνης (βίντεο)

 

Τρόφιμα σε 800 άπορες οικογένειες διανέμει ο Δήμος Μεσσήνης μέσω του Κοινωνικού του Παντοπωλείου, μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε την Τρίτη και ολοκληρώνεται σήμερα.

“Δείχνουμε για έναν ακόμα χρόνο το κοινωνικό μας πρόσωπο ως δημοτική αρχή, καθώς με τη βοήθεια και των χορηγών μας επιδιώκουμε να εξασφαλίσουμε ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο τραπέζι στην κάθε οικογένεια του δήμου μας που έχει πραγματική ανάγκη” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης σε συνέντευξη χθες το πρωί στο ΚΑΠΗ του δήμου, στη Μεσσήνη.

Ο δήμαρχος, παράλληλα, ευχαρίστησε για τη βοήθειά τους τόσο τους υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας, όσο και -μεταξύ άλλων- την οικογένεια Κωνσταντακόπουλου και τον όμιλο “Μορέας” για τη συνδρομή τους στην προσπάθεια αυτή του Δήμου Μεσσήνης.

Για “πλεόνασμα συναισθημάτων” έκανε λόγο η αντιδήμαρχος Γεωργία Παναγοπούλου από την πλευρά της, διευκρινίζοντας ότι η διανομή -που γίνεται τόσο από το ΚΑΠΗ στη Μεσσήνη, όσο και από τα δημοτικά καταστήματα στις έδρες των δημοτικών ενοτήτων- περιλαμβάνει συσκευασμένα τρόφιμα και νωπό κρέας και απευθύνεται προς όλους τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η ίδια, τέλος, εξέφρασε ικανοποίηση για την ανταπόκριση που επέδειξαν οι δημότες της Μεσσήνης στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής “για να ανθίσει το δέντρο της αγάπης” στην κεντρική πλατεία της πόλης, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 800 συσκευασίες με δώρα, τα οποία θα διανεμηθούν στους άπορους την Πρωτοχρονιά.

Β.Γ.Μ.

 

 


NEWSLETTER