Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 09:24

Εχει αποφασίσει τι θα κάνει αλλά δεν το λέει ο Νίκας

Γράφτηκε από τον

“Εχω αποφασίσει τι θα κάνω, δεν αποφασίζω από τις δημοσκοπήσεις”. Αυτό τόνισε χθες με κατηγορηματικό τρόπο, απαντώντας σε ερώτησή μας, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας. Και επεσήμανε πως “εγώ είμαι προγραμματισμένος άνθρωπος”.

Ωστόσο, ο κ. Νίκας επανέλαβε ότι πρώτα θα συνεννοηθεί με τους συνεργάτες του - και σχολίασε πως “στον κατάλληλο χρόνο θα ενημερωθείτε, αφού πρώτα ενημερωθούν οι άνθρωποι που συμπορεύτηκαν μαζί μου”. 

Σημείωσε ακόμη ότι “το έχω συζητήσει με τον εαυτό μου, με τη συνείδησή μου”, και διευκρίνισε πως οι συνεργάτες του δεν θα το μάθουν από τις εφημερίδες. Ως συνεργάτες εξήγησε ότι εννοεί τους 150 ανθρώπους του συνδυασμού και συνολικά 500 ανθρώπους με τους οποίους είχε συνεργασία.

“Θέλω να έχω τίμια και καθαρή σχέση με τους συνεργάτες μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ υποστήριξε πως το τι θα κάνει ο ίδιος δεν ενδιαφέρει και πολύ το δήμο και τους δημότες.

Αρχικά ο δήμαρχος κλήθηκε από συνάδελφο να σχολιάσει τη δημοσκόπηση της Κάπα Research, η οποία κατέγραψε υψηλή δημοτικότητα για το Νίκα. “Είναι μια φωτογραφία της στιγμής η δημοσκόπηση”, σχολίασε και ανέφερε ότι η Κάπα Research είναι αξιόπιστη εταιρεία. Δήλωσε ότι ως φωτογραφία της στιγμής τον ικανοποιεί, ενώ είπε πως “δεν έχω μάθει ποιος την παρήγγειλε, ούτε ποιος την πλήρωσε”.

 

Γ.Σ.