Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011 18:49

Ευχετήριο μήνυμα Καφαντάρη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου - Νέστορος εύχονται σε όλους τους δημότες και κατοίκους μας, να περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα μέσα σε κλίμα θαλπωρής και αγάπης.
Οι οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε ως κράτος και ως κοινωνία δεν μας επιτρέπουν φέτος να γιορτάσουμε τη γέννηση του Χριστού με την ίδια ξεγνοιασιά και ευπορία που συνηθίζαμε άλλα χρόνια. Μας δίνεται ωστόσο η ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε άλλα ανεκτίμητα προνόμια, όπως είναι η παρουσία αγαπημένων προσώπων γύρω μας.
Μην ξεχνάμε επίσης ότι υπάρχουν και συνάνθρωποί μας στην ίδια πόλη, χωριό και γειτονιά, που θα βιώσουν, μοναχικά ή φτωχικά, αυτά τα Χριστούγεννα. Ας σταθούμε στο πλευρό τους ως οι δικοί τους συγγενείς και φίλοι, προσφέροντάς τους λίγο περίσσευμα αγάπης, μαζί με ένα πιάτο φαγητό, ένα ρούχο, κάποιο μικρό δώρο, ίσως λίγα χρήματα που θα ανακουφίσουν μία βασική τους ανάγκη.
Αγαπητές φίλες και φίλοι, η έλευση του υιού του Θεού ανάμεσά μας, μαζί με τη θεία χάρη Του, ας μας οπλίσουν με τη δύναμη της αγάπης, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης και πάνω απ’ όλα, με τη δύναμη της ελπίδας για το αύριο. Έτσι θα αντιμετωπίσουμε τα πράγματα λιγότερο δύσκολα. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου - Νέστορος

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER