Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 11:42

Ανακοινώθηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι Μεσσήνης και οι αλλαγές αρμοδιοτήτων (βίντεο)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)
Ανακοινώθηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι Μεσσήνης και οι αλλαγές αρμοδιοτήτων (βίντεο)

Δύο νέα πρόσωπα ανακοινώθηκαν μεταξύ των αντιδημάρχων Μεσσήνης από τον δήμαρχο Γιώργο Τσώνη, ενώ έγιναν και αλλαγές στις αρμοδιότητες των υπολοίπων.

Αντιδήμαρχοι από την 1η Ιανουαρίου 2018 έως και την λήξη της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής στις 31η Αυγούστου 2019 γίνονται οι Νίκος Ξενογιάννης και Νίκος Χονδρός.

Οι αρμοδιότητες

Με απόφαση του δημάρχου Μεσσήνης ανατίθενται στους αντιδημάρχους οι παρακάτω αρμοδιότητες:

1. Στον αντιδήμαρχο, Ξενογιάννη Νικόλαο, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία, μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες:

 • της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών και συγκεκριμένα τις αρμοδιότητες του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Γεωτεχνικών Υπηρεσιών. και του Τμήματος Κίνησης Οχημάτων και Μηχανημάτων.
 • τις αρμοδιότητες σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας & διά βίου μάθησης, της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων.

 

2. Στον αντιδήμαρχο, Νικολόπουλο Αντώνιο, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες:

 • της Δ/νσης των Οικονομικών Υπηρεσιών, εκτός των αρμοδιοτήτων της ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων, του Τμήματος Εσόδων Περιουσίας, Αδειοδοτήσεων και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων.

 

3. Στον αντιδήμαρχο Γεωργακόπουλο Κωνσταντίνο, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία, μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες:

 • της Δ/νσης των Διοικητικών Υπηρεσιών.
 • της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών και συγκεκριμένα τις αρμοδιότητες του Τμήματος Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών, και του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας. 

4. Στον αντιδήμαρχο, Χονδρό Νικόλαο, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες:

 • του Τμήματος Διοίκησης Παιδικών Σταθμών, της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, 
 • τις αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας & διά βίου μάθησης, του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας & διά βίου μάθησης, της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, 
 • τις αρμοδιότητες σε θέματα Αθλητισμού και νέας Γενιάς και Απασχόλησης, του Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού και νέας Γενιάς και Απασχόλησης, της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, 

5. Στην αντιδήμαρχο Παναγοπούλου -  Μπρακουμάτσου  Γεωργία στην οποία παρέχεται αντιμισθία, μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες:

 • της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, εκτός του Τμήματος Συντήρησης Υποδομών και άμεσης επέμβασης.
 • του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Οργάνωσης, Διαφάνειας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) & Τουρισμού,
 • τις αρμοδιότητες σε θέματα Πολιτισμού του Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς και Απασχόλησης, της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων.

6. Στον αντιδήμαρχο, Τράκα Ανδρέα στον οποίο παρέχεται αντιμισθία, μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες:

 • του Τμήματος Συντήρησης Υποδομών και άμεσης επέμβασης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

7. Στον αντιδήμαρχο, Καρύδη Χρήστο του Δημητρίου στον οποίο δεν παρέχεται αντιμισθία λόγω επιλογής από τον ίδιο των αποδοχών της οργανικής του θέσης, μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες:

 • Του Γραφείου ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων, της προστασίας του καταναλωτή και της χορήγησης αδειών εμπορικών και γενικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, του Τμήματος Εσόδων Περιουσίας, Αδειοδοτήσεων και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών
 • Του Αυτοτελές Τμήματος της Δημοτικής Αστυνομίας

 

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί η αντιδήμαρχος Γεωργία Παναγοπούλου -  Μπρακουμάτσου  που αναπληρώνει το Δήμαρχο, ενώ οι παραπάνω αντιδήμαρχοι εξουσιοδοτούνται για την υπογραφή όλων των εγγράφων αρμοδιότητας τους.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER