Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 14:23

Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος Ευρώτα Δήμος Βέρδος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος Ευρώτα Δήμος Βέρδος

Στο Δημοτικό Κατάστημα Σκάλας του Δήμου Ευρώτα σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου παρουσία των τοπικών αρχών ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Ευρώτα Δήμος Βέρδος κι ανέλαβε επίσημα τα νέα του καθήκοντα. 

Mεταξύ άλλων στην τελετή ορκωμοσίας έδωσαν το παρών οι βουλευτές του νομού Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης και Θανάσης Δαβάκης, ο αστυνομικός διευθυντής Λακωνίας ταξίαρχος Γεώργιος Μαρουδάς, ο διοικητής ΚΕΕΜ Σπάρτης ταξίαρχος Ιορδάνης Χατζηνικολάου, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας του νομού, εκπρόσωποι των Δήμων Μονεμβασίας και Ανατολικής Μάνης, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ευρώτα Σωτήρης Μένεγας, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ευρώτα και πλήθος πολιτών. Οι ιερείς, οι οποίοι εκπροσώπησαν την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας & Σπάρτης στην προσφώνησή τους εξέφρασαν  στον νέο δήμαρχο την αναγκαιότητα ενότητας και σύμπνοιας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Ταυτόχρονα σύσσωμοι οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του.  

Στην αντιφώνησή του ο κ. Βέρδος, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προσδοκίες των δημοτών, ενώ υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει το όραμα του απερχόμενου Δημάρχου Γιάννη Γρυπιώτη για έναν δήμο σύγχρονο κι ανθρώπινο.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER