Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 09:22

Ξαναμοίρασε την τράπουλα ο Γ. Τσώνης στη Μεσσήνη με δεξί χέρι τη Γωγώ Παναγοπούλου

Γράφτηκε από την

 

 

Με... άρωμα γυναίκας το νέο διοικητικό σχήμα του Δήμου Μεσσήνης και την Γωγώ Παναγοπούλου – Μπρακουμάτσου να εδραιώνει τη θέση της στην παράταξη και να γίνεται αναπληρώτρια του δημάρχου Γιώργου Τσώνη.

Η κ. Παναγοπούλου μετά και την αποχώρηση του έμπειρου αυτοδιοικητικού και έμπιστου του δημάρχου Νίκου Ξαρχάκου αποκτά πλέον αυξημένες υποχρεώσεις, αλλά και εξουσίες. Χθες ο Γιώργος Τσώνης ανακοίνωσε στο γραφείο του στο Δημαρχείο Μεσσήνης τους νέους του αντιδημάρχους, βάζοντας για πρώτη φορά αντιδήμαρχο το Νίκο Χονδρό, δίνοντάς του τις αρμοδιότητες που είχε μέχρι τώρα ο Χρήστος Χριστόπουλος. Επίσης επανέφερε ως αντιδήμαρχο το Νίκο Ξενόγιαννη, ενώ διατήρησε στο διοικητικό σχήμα τον έμπειρο αυτοδιοικητικό (και πρώην δήμαρχο Ιθώμης) Κώστα Γεωργακόπουλο, ο οποίος ορίζεται αντιδήμαρχος από τις αρχές της θητείας του Γιώργου Τσώνη. Στη θέση τους ως αντιδήμαρχοι παραμένουν -εκτός του Κ. Γεωργακόπουλου- οι Αντώνης Νικολόπουλος, Χρήστος Καρύδης και Ανδρέας Τράκας.  

Ο Νίκος Ξαρχάκος πάντως και το “παρών” έδωσε και το λόγο πήρε για να διαβεβαιώσει ότι στηρίζει το έργο της δημοτικής αρχής και παραμένει στρατευμένος στους κόλπους της. Διασκέδασε τις φήμες περί διαφωνιών με τις επιλογές του δημάρχου και για μια ακόμα φορά τόνισε ότι αποχωρεί από το διοικητικό σχήμα του δήμου για προσωπικούς λόγους. Αντάλλαξε μάλιστα θερμή χειραψία με το δήμαρχο Γιώργο Τσώνη και δεσμεύτηκε μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους ότι θα είναι κοντά του σε ό,τι κι αν χρειαστεί, γιατί οι δυο τους εκτός από συνεργάτες είναι και φίλοι. 

 

ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ