Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 18:35

Μάκαρης: “Μονόπλευρη η ιστοσελίδα του δήμου”

Γράφτηκε από την
Μάκαρης: “Μονόπλευρη η ιστοσελίδα του δήμου”

Μονόπλευρη ενημέρωση από την ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας κατήγγειλε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαν. Μάκαρης, χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο. “Είναι αντικειμενική και η καλύτερη αυτοδιοικητική ιστοσελίδα δήμων”, απάντησε ο δήμαρχος Π. Νίκας.

Συγκεκριμένα, σε παρέμβαση - ερώτησή του ο κ. Μάκαρης εξέφρασε επιφυλάξεις για το “πώς λειτουργεί η ιστοσελίδα και πώς παρουσιάζει τις απόψεις των δημοτικών παρατάξεων”. Η ένστασή του αφορούσε τον τρόπο που παρουσίασε το θέμα του Κοινωνικού Ιατρείου, που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο την περασμένη Πέμπτη. “Δεν παρουσίασε την άποψη του Κοινωνικού Ιατρείου και της αντιπολίτευσης”, παρατήρησε σχετικά και σημείωσε, επικρίνοντας και τον δήμαρχο: “Λέει ότι κατατέθηκε μια πρόταση. Από ποιον κατατέθηκε πρόταση; Από τον εξωγήινο; Δεν μπορείτε να κάνετε μονόπλευρη ενημέρωση από την ιστοσελίδα”.

Ο κ. Νίκας, μεταξύ άλλων, απάντησε ότι “παρέχει πληροφόρηση. Είναι αντικειμενική, αλλά διαχειρίζεται από τη δημοτική αρχή. Φροντίζουμε να είναι αντικειμενική και να πληροφορεί τους Μεσσήνιους εκτός Μεσσηνίας. Είναι η μεγαλύτερη αυτοδιοικητική σελίδα δήμων”. Υποστήριξε, ακόμα, πως “το Διαδίκτυο είναι επανάσταση”, αναγνώρισε τις αδυναμίες και τις παθογένειές του όσον αφορά τις προσβολές προσώπων, αλλά ισχυρίστηκε ότι “κανείς δεν μπορεί να επέμβει σ’ αυτό”.


NEWSLETTER