Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 07:50

Καλαμάτα: Εκοψε πίτα η “Διοκλής Α.Ε.”

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Εκοψε πίτα η “Διοκλής Α.Ε.”

Την πίτα της έκοψε χθες το μεσημέρι στο διοικητήριο του Βιοτεχνικού Πάρκου Καλαμάτας η δημοτική κτηματική ανώνυμη εταιρεία “Διοκλής Α.Ε.”, παρουσία μελών της διοίκησης, υπαλλήλων, καθώς και πολλών επαγγελματιών που φιλοξενούνται στο ΒΙΟ.ΠΑ.

Μετά την κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, ο πρόεδρος της εταιρείας, δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Φάβας επισήμανε το σημαντικό έργο που επιτελείται από την εταιρεία και τον ρόλο του Βιοτεχνικού Πάρκου, εκφράζοντας ευχαριστίες προς όλους τους συνεργάτες και τους επαγγελματίες.

Ανάλογη θέση εξέφρασε στον σύντομο χαιρετισμό του ο προηγούμενος πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας, αντιδήμαρχος Παύλος Μπουζιάνης, ενώ τη στήριξη στον θεσμό εξέφρασε και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Μανώλης Μάκαρης.

Παρόντες στην εκδήλωση επίσης, μεταξύ άλλων, ήταν οι πρόεδροι του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ανδρέας Καραγιάννης, της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας Γιάννης Μπάκας, δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και των μειοψηφιών του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, υπάλληλοι της “Διοκλής” και επαγγελματίες του ΒΙΟ.ΠΑ.


NEWSLETTER