Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2012 15:02

Η πίτα του Δήμου Μεσσήνης

Γράφτηκε από την

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Μεσσήνης έκοψε την Κυριακή ο Δήμαρχος,  κ. Στάθης Αναστασόπουλος στο Δημαρχείο Μεσσήνης στο πλαίσιο μιας σεμνής εκδήλωσης, παρουσία των Αντιδημάρχων, δημοτικών και τοπικών συμβούλων, εκπροσώπων αρχών και συλλόγων, υπό τις ευλογίες του αρχιερατικού επιτρόπου Μεσσήνης και ιερέων της πόλης.
Το «φλουρί» έτυχε στον δημοτικό σύμβουλο, Μεσσήνης κ. Αναστάσιο Βλαχοδημητρόπουλο, στον οποίο ο Δήμαρχος προσέφερε ως πρωτοχρονιάτικο δώρο ένα βιβλίο της Αρχαίας Μεσσήνης.
¨Υγεία και αισιοδοξία για το νέο έτος¨ ευχήθηκε σε όλους ο κ. Αναστασόπουλος, ο οποίος επισήμανε ότι η δημοτική αρχή ήδη έχει εργαστεί, και αυτή τη χρονιά θα συνεχίζει να εργάζεται για το  καλό του Δήμου και των δημοτών. Μπορεί οι δυσκολίες να είναι πολλές,  ωστόσο πρέπει να προσπαθήσουμε για αυτά που μπορούμε, η δουλεία και η συνεργασία μπορούν να οδηγήσουν σε δημιουργία. Η επιστροφή στη ¨μάνα γη¨ και η καλλιέργεια της, η ενεργοποίηση της κοινωνικής πολιτικής και ευαισθητοποίηση όλων μας σε περισσότερα επίπεδα, είναι κάποιοι από τους στόχους μας και προς αυτοί την κατεύθυνση δημότες και τοπικοί παράγοντες πρέπει να συμπορευτούμε, δήλωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι εορταστικές νότες της Δημοτικής Φιλαρμονικής Μεσσήνης, στα μέλη της οποίας ο κ. Αναστασόπουλος δήλωσε ότι το νέο έτος θα υλοποιηθούν οι στόχοι για την προαγωγή του έργου και της ιστορικότητας της.

Από το Δήμο Μεσσήνης