Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 19:00

Ο Νίκας συμφωνεί με το Εργατικό Κέντρο για τον επιμερισμό της δαπάνης ρεύματος

Γράφτηκε από τον
Ο Νίκας συμφωνεί με το Εργατικό Κέντρο για τον επιμερισμό της δαπάνης ρεύματος

Συμφωνεί με τις καταγγελίες του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας Σωτ. Τσώνη κατά του ΟΑΕΔ, για το κτήριο του Κέντρου, ο δήμαρχος Π. Νίκας και καλεί τον Οργανισμό “που είναι ιδιοκτήτης, να σκύψει και να κάνει επιμερισμό δαπανών για τη χρήση του”.

Μάλιστα, δεσμεύεται να αναλάβει ο δήμος τη συντήρηση του κτηρίου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Νίκας είπε ότι “ο Τσώνης έχει δίκιο, αυτά που λέει είναι σωστά. Γιατί δεν έχουμε οργανωμένο κράτος” και παρατήρησε πως παράτησαν το νέο κτήριο του Εργατικού Κέντρου στην τύχη του.

Για το αμφιθέατρο του Κέντρου που πήρε ο δήμος, ο δήμαρχος ανέφερε ότι “το πήραμε με χρησιδάνειο για 10 χρόνια, αλλά δεν λειτουργούσε τίποτα” και σημείωσε πως “έχουμε ξοδέψει ίσως και 40.000 ευρώ για το σύστημα πυρόσβεσης σε όλο το κτήριο, γιατί δεν είχε”. Δήλωσε ότι αποδέχεται “ο Δήμος Καλαμάτας να πληρώσει το μέρος που του αναλογεί από τη χρήση του αμφιθεάτρου και να γίνει συμψηφισμός των χρημάτων που δόθηκαν για το σύστημα πυρόσβεσης”. Ακόμα, ενημέρωσε ότι “τώρα επισκευάζουμε το πίσω ασανσέρ για το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, για να μπορούν να ανέβουν οι ανάπηροι ηθοποιοί” και δεσμεύτηκε “τη συντήρηση να την κάνει ο δήμος, όπως φτιάξαμε το Γενικό Χημείο του Κράτους”.

Κλείνοντας, είπε πως “είναι ορθή η κραυγή αγωνίας του Τσώνη, είναι απαράδεκτο 10 χρόνια να μην έχει μπει βίδα”.

Γ.Σ.


NEWSLETTER