Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 18:59

Εγκριση για τον κόμβο στο “Φωτεινή”

Γράφτηκε από την
Εγκριση για τον κόμβο στο “Φωτεινή”

Το πρακτικό του ηλεκτρονικού διαγωνισμού της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου στο ξενοδοχείο “Φωτεινή”, στη συμβολή των οδών Λακωνικής - Ναυαρίνου και της 1ης επαρχιακής οδού, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, πρόκειται να εγκρίνει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου αύριο στις 10.30 το πρωί.

Τη μεγαλύτερη προσφορά με έκπτωση 47,26% προσέφερε η κοινοπραξία Αναστασοπούλου - Αφοί Παναγιωτόπουλοι, ενώ οι άλλες 11 προσφορές κυμάνθηκαν από 46,26% μέχρι και 10%.

Είναι ο πρώτος ηλεκτρονικός διαγωνισμός που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Μεσσηνίας. Η προθεσμία υλοποίησης του έργου είναι 4 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο και η χρηματοδότησή του προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Λόγω των γραφειοκρατικών διαδικασιών που πρέπει να τηρηθούν μέχρι την ανακήρυξη του αναδόχου και την υπογραφή σύμβασης μαζί του, το πιο πιθανό είναι ο κυκλικός κόμβος στο “Φωτεινή” να ξεκινήσει να κατασκευάζεται το φθινόπωρο και να ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2019.


NEWSLETTER