Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 20:21

Μάιο – Ιούνιο η αλλαγή του πανιού στην Τέντα

Γράφτηκε από την
Μάιο – Ιούνιο η αλλαγή του πανιού στην Τέντα

Από τις αρχές Μαΐου μέχρι το τέλος Ιουνίου αναμένεται να γίνουν τελικά οι εργασίες για την αντικατάσταση του πανιού της Τέντας, προϋπολογισμού 350.000 ευρώ.

Χθες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας ενέκρινε την παράταση της σύμβασης με τον ανάδοχο μέχρι τις 3 Ιουλίου, προκειμένου να αντικατασταθεί το πανί. Σύμφωνα με τη σύμβαση με τον ανάδοχο, την εταιρεία Arka Synthesis, το έργο θα υλοποιηθεί με 272.800 ευρώ.

Οπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Νίκος Μπασακίδης, “οι διαδικασίες για την προμήθεια του υλικού από τον ανάδοχο έχουν ολοκληρωθεί. Δεν ήταν, όμως, δυνατή η τοποθέτηση της μεμβράνης, λόγω του καιρού και των συνεχών βροχοπτώσεων”. Ανέφερε ότι η αντικατάσταση του πανιού δεν έγινε Νοέμβριο - Δεκέμβριο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, γιατί ενώ ο ανάδοχος είχε δεσμευτεί πως θα μπορούσε να προστατεύσει το παρκέ της Τέντας, με το ξήλωμα του υφιστάμενου πανιού, απέσυρε τη δέσμευσή του.

Ο κ. Μπασακίδης πληροφόρησε ότι θα γίνουν επιπλέον εργασίες και γι’ αυτές θα χρειαστούν άλλα 150.000 ευρώ, όπως η αλλαγή των συστημάτων ηλεκτροφωτισμού με λάμπες LED και ψύξης - θέρμανσης. Και υπενθύμισε ότι όλα τα χρήματα για την αντικατάσταση του πανιού της Τέντας προέρχονται από δημοτικούς πόρους.

Γ.Σ.


NEWSLETTER