Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 17:46

Ικανοποίηση Τσώνη για το έργο των υπαλλήλων στο Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον

Τη συμβολή των υπαλλήλων του δήμου στο έργο της τωρινής αλλά και όλων των προηγούμενων δημοτικών αρχών Μεσσήνης εξήρε ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης, απευθυνόμενους προς τους δημοτικούς υπαλλήλους χθες το μεσημέρι, στην εκδήλωση κοπής της πίτας τους, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο.

Ανάλογη επισήμανση έκανε από την πλευρά του και ο επικεφαλής της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ενώ ο Κώστας Αποστολόπουλος δημοτικός σύμβουλος με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” κάλεσε τους υπαλλήλους του δήμου -αλλά και τους υπόλοιπους Ελληνες- να οπλιστούν με υπομονή αλλά και αγωνιστική διάθεση για “τα δύσκολα που εξακολουθούν να έρχονται, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης”.

Παρόντες στην εκδήλωση, η πλειονότητα των υπαλλήλων του Δήμου Μεσσήνης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Για την ιστορία, το πρώτο φλουρί που αντιστοιχούσε σε 50 ευρώ, έτυχε στην αντιδήμαρχο Γεωργία Παναγοπούλου και το δεύτερο -μία τριήμερη άδεια- στον υπάλληλο του ΚΕΠ Θοδωρή Φίλιππα. Μυστήριο, ωστόσο, παραμένει σε ποιον έτυχε το τρίτο, μιας και όπως εξ αρχής είχε ανακοινώσει ο εκπρόσωπος των υπαλλήλων Στράτης Χρυσαφίδης, υπήρχαν τρία...

Β.Γ.Μ.