Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018 14:44

Οικονομάκος κατά δήμου για το γεύμα της Υπαπαντής

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Οικονομάκος κατά δήμου για το γεύμα της Υπαπαντής

Επικριτική ανακοίνωση για το γεύμα, που θα παραθέσει ο Δήμος Καλαμάτας στους επίσημους προσκεκλημένους για τη γιορτή της Υπαπαντής εξέδωσε ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Δήμο Καλαμάτας Δημήτρης Οικονομάκος, αντιπροτείνοντας να γίνει ένα γεύμα εργασίας 15-20 ατόμων για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους επισκέπτες πολιτικούς.

"Ανήμερα της Υπαπαντής ο Δήμος Καλαμάτας θα παραθέσει γεύμα 200(!) ατόμων σε ξενοδοχείο της πόλης, αξίας 4.500 ευρώ για να τιμήσει τη μέρα. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από πρόταση της δημοτικής αρχής με τη σύμφωνη γνώμη και των υπόλοιπων παρατάξεων της μειοψηφίας" σημειώνει ο κ. Οικονομάκος και συνεχίζει: "Σύμφωνα μάλιστα με όσα μας ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. δήμαρχος, η αίθουσα δεν χωράει γιατί περιμένει κόσμος απ’ έξω που θέλει να μπει για το γεύμα. Ουσιαστικά τραπεζώνουμε κουστωδίες πολιτευτάδων, κομμάτων και «παράγοντες» της πόλης και παρατρεχάμενους από χρήματα των δημοτών σε περίοδο κρίσης".
Και η ανακοίνωση καταλήγει: "Στο επιχείρημα περί φιλοξενίας και γιορτής της πόλης που πρέπει να είναι ανοιχτή στους επισκέπτες, αντιπροτείναμε ο κ. δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι να παραθέσουν ένα γεύμα φιλοξενίας και εργασίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους επισκέπτες πολιτικούς 15-20 ατόμων. Δεν χρειάζεται να είναι καλεσμένο όλο το Δημοτικό Συμβούλιο σε αυτή τη «γιορτή» και για αυτό εμείς ουδέποτε συμμετείχαμε. Ο λαός να βγάλει τα συμπεράσματά του".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER