Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018 09:48

Καλαμάτα: Πάρκο στην Παραλία, νότια του “Πανελληνίου” (βίντεο)

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Καλαμάτα: Πάρκο στην Παραλία, νότια του “Πανελληνίου” (βίντεο)

Πάρκο στην Παραλία, νότια του “Πανελληνίου”, πρόκειται να δημιουργήσει ο Δήμος Καλαμάτας μέχρι το καλοκαίρι. Τις προηγούμενες μέρες καθαρίστηκε ο χώρος, καθώς η κατάσταση ήταν απαράδεκτη.

“Μέχρι το καλοκαίρι θα έχει δημιουργηθεί εκεί ένα από τα ωραιότερα πάρκα της Καλαμάτας. Θα δοθεί στον κόσμο να χαίρεται τη θάλασσα και το αεράκι”, παρατήρησε ο δήμαρχος Π. Νίκας. Προβλέπεται να τοποθετηθούν κυβόλιθοι, νερό, παγκάκια και φώτα και θα φτιαχθεί με τέτοιο τρόπο, για να προστατεύονται τα παιδιά που θα παίζουν. Θα φυτευτούν καινούργια δέντρα και περιμετρικά θα φτιαχθούν πέτρινα τοιχία, ώστε τα καταστήματα να μην μπορούν να επεκτείνουν αυθαίρετα τα τραπεζοκαθίσματά τους. Αναμένεται, επίσης, να απομακρυνθεί και η λυόμενη κατασκευή της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του χώρου.

Ο δήμαρχος επεσήμανε ότι το πάρκο “θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που έρχονται και χαίρονται την Παραλία, Καλαματιανών και επισκεπτών”. Ακόμα, αποκάλυψε ότι τα χρήματα για την παρέμβαση θα δοθούν από ιδιώτη, από χορηγό κι εξέφρασε την ικανοποίησή του που δημότες βοηθούν στην υλοποίηση έργων.

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER