Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2010 13:17

Συναντήσεις και περιοδείες του Κ. Γεωργακόπουλου στην Τρίπολη

Γράφτηκε από την

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Γεωργακόπουλος συνεχίζοντας τις επαφές του με φορείς χθες το βράδυ είχε συνάντηση με το Δ.Σ. του ΣΑΟ  και συζήτησε  διεξοδικά τα προβλήματα του νέου δήμου αλλά κυρίως ζητήματα οικολογίας και περιβάλλοντος.
Δεσμεύτηκε για την πεζοδρόμηση του ιστορικού κέντρου της Τρίπολης και την δημιουργία χώρων στάθμευσης όπως και τόνισε την άμεση ανάγκη  η πόλη να αποκτήσει ένα σύγχρονο πολεοδομικό σχέδιο.
Εξέφρασε την ανησυχία του για τα πάρκα της πόλης και για την ανανέωση τους.
Δήλωσε ότι ο εναλλακτικός τουρισμός και η σωστή ανάδειξη και χρήση του Μαινάλου μπορεί να αποτελέσει πηγή πλούτου για την περιοχή και για την δημιουργία θέσεων εργασίας.
Ανέλυσε τις θέσεις της παράταξης του για τα ντόπια προϊόντα και την αγροτική οικονομία και πρότεινε την επέκταση του σχεδίου στις κοινότητες για την υποδοχή νέων κατοικιών και να μην επιτρέπεται η δόμηση σε περιοχές μέσα στα δάση.
Εξήρε τις πρωτοβουλίες του ΣΑΟ για την σηματοδότηση των μονοπατιών του Μαινάλου και για όλες τις δράσεις του στα βουνά τις Αρκαδίας.
Συμφώνησε πλήρως στα περισσότερα θέματα που έθεσαν οι φίλοι του ΣΑΟ και τους κάλεσε να συμμετέχουν πιο ενεργά στα κοινά του Δήμου εκτιμώντας πολύ θετικά την μέχρι σήμερα δράση τους.
Στόχος μας δήλωσε  είναι  οι κάτοικοι του Δήμου μας να ζουν σε ένα τόπο που προτεραιότητα θα έχει  η ποιότητα ζωής και όχι  μόνο το οικονομικό κέρδος .

Σήμερα 3/11/10  ο Κώστας Γεωργακόπουλος θα επισκεφτεί τις κοινότητες του Φαλάνθου.

Τέλος για αύριο Πέμπτη 4/11/10 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Τρίπολης,
Προσκαλούνται όλοι οι δημότες του νέου Καλλικρατικού Δήμου Τρίπολης στην προεκλογική συγκέντρωση –γιορτή  της ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «ΤΡΙΠΟΛΗ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» στις 8,30 μ.μ.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού


NEWSLETTER