Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 14:56

Αλληλογραφία για το Εργατικό Κέντρο μεταξύ Δήμου Καλαμάτας και ΟΑΕΔ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αλληλογραφία για το Εργατικό Κέντρο μεταξύ Δήμου Καλαμάτας και ΟΑΕΔ

Ο Δήμος Καλαμάτας “δεν έχει καμία αντίρρηση για συνεννόηση με την ιδιοκτησία του κτηρίου (ΟΑΕΔ) για τον επιμερισμό των λειτουργικών δαπανών του κτηρίου του Εργατικού Κέντρου, με ενδεχόμενο συμψηφισμό των ποσών που έχουν καταβληθεί από τον δημοτικό προϋπολογισμό για τη νόμιμη λειτουργία του αμφιθεάτρου”.

Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο δήμος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας σε έγγραφό του προς τον ΟΑΕΔ, στο οποίο -σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωσή του- “απεικονίζονται οι μεγάλες δαπάνες του δήμου ώστε -κατ' ανάγκην- να καταστεί λειτουργικό το κτήριο και, επομένως, το αμφιθέατρο, καθώς και η δυνατότητα επιμερισμού των λειτουργικών δαπανών”.

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι “ο δήμαρχος έχει υπογράψει τη σχετική προγραμματική σύμβαση που προτάθηκε από τον ΟΑΕΔ και αναμένει την ειδοποίηση του Οργανισμού για την άμεση καταβολή του ποσού που του αναλογεί σχετικά με τις λειτουργικές δαπάνες. Επίσης, ο Δήμος Καλαμάτας μπορεί να αναλάβει τη συντήρηση του κτηρίου συνολικά, υπό την προϋπόθεση ότι ο ιδιοκτήτης (ΟΑΕΔ) θα πληρώνει το κόστος των υλικών τουλάχιστον”.

Στο έγγραφο προς τον ΟΑΕΔ, ειδικότερα, ο δήμος δηλώνει ότι “μέχρι σήμερα έχει προχωρήσει σε εργασίες συντήρησης και επισκευής, α) των συστημάτων πυρασφάλειας και β) του συστήματος ψύξης – θέρμανσης” καταβάλλοντας από τον προϋπολογισμό του 9.225 και 3.000 ευρώ αντίστοιχα και εξασφαλίζοντας την έκδοση δύο πιστοποιητικών πυρασφάλειας, ένα για το αμφιθέατρο κι ένα για το υπόλοιπο κτήριο.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER