Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 17:46

Νίκας σε δημοτικούς υπαλλήλους: “Μάθαμε να πορευόμαστε μακριά από κομματικούς μηχανισμούς”

Γράφτηκε από τον
Νίκας σε δημοτικούς υπαλλήλους: “Μάθαμε να πορευόμαστε μακριά από κομματικούς μηχανισμούς”

Να συνεχίσουν με την ίδια συνέπεια το έργο τους στον Δήμο Καλαμάτας κάλεσε τους υπαλλήλους ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, στον σύντομο χαιρετισμό του κατά την εκδήλωση κοπής της πίτας των εργαζομένων στον δήμο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, χθες το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου.

Ο Π. Νίκας απέδωσε εύσημα στους υπαλλήλους και είπε πως χάρις και στις προσπάθειές τους ο δήμος αντεπεξήλθε με εξαιρετικό τρόπο όλα αυτά τα χρόνια παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες. Ιδιαίτερα στάθηκε ο δήμαρχος στο πνεύμα συνεργασίας που υφίσταται στον δήμο -“μάθαμε να πορευόμαστε μακριά από κομματικούς μηχανισμούς” δήλωσε χαρακτηριστικά- και κάλεσε τους υπαλλήλους να συνεχίσουν να συνδράμουν τους δημότες, αλλά και να τους κατανοούν αν κάποιες φορές αυτοί αντιδρούν υπερβολικά.

Ας σημειωθεί ότι ο Π. Νίκας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον μέχρι πρότινος ταμία του δήμου, τον αείμνηστο Σπύρο Σαρδέλη, εξαίροντας την υποδειγματική επαγγελματική του συμπεριφορά, όπως και τη συμβολή του στην οικονομική ευρωστία του δήμου.

ΕΞΙ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ

Στην εκδήλωση κληρώθηκαν συνολικά 6 “φλουριά”, τα 3 από τα οποία αντιστοιχούσαν σε ισάριθμες διήμερες άδειες και τα άλλα 3 σε 50 ευρώ το καθένα.

Η κλήρωση ανέδειξε τυχερούς των αδειών τους Νίκο Διασάκο, Ελένη Κίτσου και Αικατερίνη Δαμουρά (τους αντίστοιχους αριθμούς στην κληρωτίδα υπέδειξαν, αντίστοιχα, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Μανώλης Μάκαρης και οι αντιδήμαρχοι Θανάσης Βασιλόπουλος και Παύλος Μπουζιάνης), ενώ από 50 ευρώ ο καθένας πήραν οι εργαζόμενοι Τασία Μάραντου, Μαργαρίτα Καπετανάκη και Γιώργος Ξηρόγιαννης (τους αριθμούς των οποίων από την κληρωτίδα επέλεξαν, αντίστοιχα, ο δήμαρχος Π. Νίκας, ο επικεφαλής της δεύτερης ελάσσονος μειοψηφίας Δημήτρης Οικονομάκος και ο αντιδήμαρχος Θανάσης Ηλιόπουλος).

Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER