Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 09:42

Παραμένουν οι 4 αντιδήμαρχοι στο Δήμο Δυτικής Μάνης

Γράφτηκε από την
Παραμένουν οι 4 αντιδήμαρχοι στο Δήμο Δυτικής Μάνης

 

Την απόφασή του για τους 4 αντιδημάρχους που θα παραμείνουν μέχρι το τέλος της θητείας της σημερινής δημοτικής αρχής υπέγραψε πρόσφατα ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Γιάννης Μαραμπέας.

Σύμφωνα με την απόφαση, παραμένουν οι 3 από τους 4 αντιδημάρχους που είχαν οριστεί πέρυσι τον Ιούλιο -αν και κάποιοι με άλλες αρμοδιότητες πλέον-, ενώ υπάρχει κι ένα νέο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, με την απόφαση του Γ. Μαραμπέα παραμένει ως αντιδήμαρχος και με τις αρμοδιότητες που είχε ο Δημήτρης Κουλουμπέρης, στις οποίες περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- τα οικονομικά και η δημοτική περιουσία, οι προμήθειες, οι άδειες καταστημάτων, ο ηλεκτροφωτισμός, καθώς και η αναπλήρωση του δημάρχου.

Στη θέση του ως αντιδήμαρχος παραμένει και ο Γιώργος Γιατράκος διατηρώντας παράλληλα και τις αρμοδιότητες που είχε, δηλαδή της ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού- των αντιπλημμυρικών και εγγειοβελτιωτικών έργων, της κυκλοφορίας, της πολιτικής προστασίας και του πράσινου.

Ο Γιώργος Κομπότης παραμένει αντιδήμαρχος, ωστόσο δεν είναι πλέον αρμόδιος για το Τεχνικό Πρόγραμμα, αλλά για την καθαριότητα και τη διαχείριση των σκουπιδιών, τον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό, τη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, τα αδέσποτα.

Το νέο πρόσωπο στον πρόσφατο ορισμό αντιδημάρχων είναι ο Ηλίας Νίκας, ο οποίος είναι αρμόδιος για το Τεχνικό Πρόγραμμα, καθώς επίσης και την Δημοτική Ενότητα Αβίας.

Οσον αφορά τις αντικαταστάσεις, η απόφαση του δημάρχου προβλέπει ότι τον Γ. Γιατράκο αντικαθιστά ο Δ. Κουλουμπέρης (και το αντίστροφο) και τον Γ. Κομπότη ο Ηλ. Νίκας (και το αντίστροφο), ενώ όταν απουσιάζει και ο αναπληρωτής του δημάρχου Δ. Κουλουμπέρης καθήκοντα δημάρχου θα ασκεί ο αντιδήμαρχος Γ. Κομπότης.


NEWSLETTER