Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 09:31

Καλαμάτα: Η παράταξη Μάκαρη διαφωνεί για τις δημόσιες τουαλέτες

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Η παράταξη Μάκαρη διαφωνεί για τις δημόσιες τουαλέτες

 

Η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, με επικεφαλής το Μανώλη Μάκαρη, διαφωνεί με τον τρόπο που φτιάχνει ο δήμος τις δημόσιες τουαλέτες.

Σύμβουλοι της παράταξης που μετέχουν στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου, εκφράζοντας τη διαφωνία τους για τις δημόσιες τουαλέτες που φτιάχνονται στο πάρκινγκ του Νέδοντα και μπροστά από το ΔΗΠΕΘΕΚ, ανέφεραν ότι δεν καλύπτουν τις ανάγκες πολύχρονης χρήσης και είναι αντίγραφα από τουαλέτες στους εθνικούς δρόμους, που δεν έχουν συχνή χρήση. Υποστήριξαν ότι δεν έχουν επαρκείς χώρους, ούτε χώρους αποθήκης και υποδοχής προσωπικού, ενώ ισχυρίστηκαν πως με τη μορφή που έχουν ο καθαρισμός τους θα είναι προβληματικός.

Οι σύμβουλοι της παράταξης Μάκαρη έκαναν λόγο για έλλειμμα αισθητικής και δήλωσαν ότι οι τουαλέτες θα πρέπει να είναι ενσωματωμένες σε κτήρια, στη βόρεια πλευρά του ΔΗΠΕΘΕΚ ή μέσα στο σταθμό, σε κάποιο κτήριό του. Μάλιστα, εξέφρασαν τη διαφωνία τους και για τη δημόσια τουαλέτα που προγραμματίζει να φτιάξει ο δήμος στην Παραλία, στο χώρο νότια του “Πανελληνίου”, όπου σχεδιάζεται η δημιουργία πάρκου.


NEWSLETTER