Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 12:38

Με μήνυση απάντησε ο Δήμος Καλαμάτας στους μηνυτές του για υποβάθμιση του περιβάλλοντος στη Μαραθόλακκα

Γράφτηκε από την
Με μήνυση απάντησε ο Δήμος Καλαμάτας στους μηνυτές του για υποβάθμιση του περιβάλλοντος στη Μαραθόλακκα

Συνέχεια στο σήριαλ των μηνύσεων για την υπόθεση της Μαραθόλακκας στην Καλαμάτα.

Μετά τη βραδυνή μήνυση σε βάρος του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, του αντιδημάρχου Καθαριότητας Θανάση Βασιλόπουλου και παντός άλλου υπευθύνου για υποβάθμιση του περιβάλλοντος στη χωματερή της Μαραθόλακκας, ο Δήμος Καλαμάτας ανταπάντησε με νέα μήνυση για παρεμπόδιση των απορριμματοφόρων να προχωρήσουν στο άδειασμα των σκουπιδιών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας εκ των μηνυτών του Δήμου Καλαμάτας το πρωί βρισκόταν στην είσοδο και ενημέρωνε πως οποίος οδηγός προχωρήσει στη χωματερή θα μηνυθεί και θα περάσει αυτόφωρο με αποτέλεσμα οι οδηγοί να σταματήσουν. Στην συνέχεια ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Καθαριότητας Γιάννης Παπαδόπουλος ενημέρωσε οτι υπάρχει εντολή δημάρχου να προχωρήσουν, ενώ στο χώρο στη συνέχεια βρέθηκε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Ο κ. Παπαδόπουλος μάλιστα ακολούθως είπε οτι αναλαμβάνει την ευθύνη και ανέβηκε συμβολικά στο απορριμματοφόρο. Τότε κάποιοι οδηγοί ανέβηκαν κι αυτοί στα οχήματα και προχώρησαν προς τη. χωματερή, ενώ για κάποιους που δίστασαν υπέγραψε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ετσι αν και με καθυστέρηση- η διαδικασία αποκομιδής των απορριμμάτων και απόθεσής τους στη Μαραθόλακκα συνεχίστηκε κανονικά.

Όσον αφορά το άτομο, που προειδοποιούσε τους οδηγούς να να μην ανέβουν στη Μαραθόλακκα μετά τη μήνυση σε βάρος του απο τον Δήμο Καλαμάτας συνελήφθη.


NEWSLETTER