Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 09:16

Νέο σίριαλ μηνύσεων στη Μαραθόλακκα: Περιμένουν Τσίπρα για τα σκουπίδια

Γράφτηκε από την
Νέο σίριαλ μηνύσεων στη Μαραθόλακκα: Περιμένουν Τσίπρα για τα σκουπίδια

Στην αυριανή ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και στις ανακοινώσεις του για το θέμα των σκουπιδιών είναι στραμμένο το ενδιαφέρον για το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών στην Πελοπόννησο.

Με όλους τους δήμους της Περιφέρειας να είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και με ορατό τον κίνδυνο να μείνουν τα σκουπίδια στους δρόμους, οι αναμενόμενες εξαγγελίες από τον πρωθυπουργό για υπογραφή σύμβασης με την ΤΕΡΝΑ θεωρείται ότι θα επιταχύνουν τις εξελίξεις στην κατεύθυνση της ολοκληρωμένης διαχείρισης.

Στο Δήμο Καλαμάτας το Σάββατο το πρωί εκτυλίχτηκε άλλο ένα επεισόδιο έξω από τη Μαραθόλακκα, το οποίο λύθηκε μετά από νέα ανταλλαγή... μηνύσεων.  Οι επόμενες ημέρες κρίνονται κρίσιμες για την πορεία της προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων στη Μαραθόλακκα. Η εγκατάσταση του νέου αναδόχου την Πέμπτη και η εκδίκαση των μηνύσεων την Παρασκευή έχουν κομβικό χαρακτήρα και θα κρίνουν αν η Καλαμάτα συνεχίσει σε ήρεμα νερά μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση ή αν θα βρεθεί μπροστά σε μεγάλο αδιέξοδο.


NEWSLETTER