Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 16:12

Εργα ύδρευσης προτείνει ο Δήμος Οιχαλίας

Γράφτηκε από την

Εργα ύδρευσης προτείνει προς ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ο Δήμος Οιχαλίας, με τα σχετικά θέματα να περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού του Συμβουλίου, το ερχόμενο Σάββατο 3 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ.

Συγκεκριμένα, ο δήμος προτίθεται να αιτηθεί την ένταξη στο Ε.Π. Πελοποννήσου, των έργων αντικατάστασης α) των αγωγών ύδρευσης σε Διαβολίτσι, Μίλα και Σκάλα, β) του αγωγού ύδρευσης του συνδέσμου Αγίου Φλώρου σε Ζευγολατιό, Μαντζάρι, Πολίχνη, Κωνσταντίνους, Μάλτα, Λουτρό, Νεοχώριο και Κατσαρού, γ) του αγωγού ύδρευσης του συνδέσμου Αγίου Φλώρου σε Μελιγαλά, Σολάκι, Οιχαλία, Σιάμου, Μαγούλα, Στενύκλαρο και δ) του καταθλιπτικού αγωγού του συνδέσμου από τον Αγιο Φλώρο έως την δεξαμενή του Μελιγαλά.

Στην ίδια συνεδρίαση, το σώμα θα κληθεί να εγκρίνει την προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Οιχαλίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για την πρώτη φάση της ανάπλασης του δρόμου από το Κέντρο Υγείας Μελιγαλά προς την πλατεία Αγίου Ιωάννου και ώς την είσοδο της ΒΙΠΕ, ενός έργου προϋπολογισμού 1.503.400,96 ευρώ.

Τέλος, θα συζητηθεί ο προγραμματισμός προσλήψεων συμβασιούχων για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του δήμου.