Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 19:02

Αγοράζει απορριμματοφόρα ο Δήμος Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Αγοράζει απορριμματοφόρα ο Δήμος Τριφυλίας

Συνοπτικό διαγωνισμό για την προμήθεια 2 μεταχειρισμένων απορριμματοφόρων πραγματοποιεί ο Δήμος Τριφυλίας στις 16 του μηνός. Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι 74.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους μέχρι τις 10 το πρωί στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών του Δήμου Τριφυλίας. Κριτήριο επιλογής θα είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής, πάνω σε συμπληρωμένο έντυπο οικονομικής προσφοράς της υπηρεσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση και να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λπ.) από το Τμήμα Μελετών, Εκτέλεσης Εργων και Πολ. Προστασίας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολ. Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας, Ι. Μεταξά και Βασ. Παύλου, Τ.Κ. 24300, Φιλιατρά, με την υποβολή αίτησης χορήγησης μέχρι και την 15-3-2018, ημέρα Πέμπτη και μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Η προθεσμία ολοκλήρωσης της προμήθειας θα είναι 45 ημερολογιακές ημέρες οι οποίες αρχίζουν από την υπογραφή της σύμβασης.


NEWSLETTER