Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 16:31

Συζήτηση για το 7ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον

 

Το 7ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, που θα διεξαχθεί στην Αρχαία Μεσσήνη από τις 17 έως τις 27 Απριλίου, θα απασχολήσει -μεταξύ άλλων θεμάτων- το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης, στην επόμενη συνεδρίασή του, η οποία έχει προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα 12 Μαρτίου, στις 7 το βράδυ.

Ειδικότερα, το σώμα θα συζητήσει, αφ’ενός για την οργάνωση και υποστήριξη των θεατρικών ομάδων και των συντελεστών του Φεστιβάλ, αλλά και την οργάνωση και την προετοιμασία του αρχαιολογικού χώρου που θα το φιλοξενήσει και αφ’ ετέρου για την ανάδειξη και προβολή του θεσμού, αλλά και την υλοποίηση των παράλληλων πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων που θα γίνουν στο περιθώριο του φεστιβάλ.

Υπενθυμίζεται ότι στην φετινή διοργάνωση συμμετέχουν συνολικά 9 σχήματα, 2 από το εξωτερικό (Μεγάλη Βρετανία και Ισπανία) και 7 από την Ελλάδα, με τους φιλοξενούμενους του δήμου να ανέρχονται συνολικά σε 165 άτομα.

Στην ίδια συνεδρίαση, εξ άλλου, το σώμα καλείται -μεταξύ άλλων- να εγκρίνει, τόσο τον οικονομικό απολογισμό του περυσινού προγράμματος τουριστικής προβολής, όσο και τις δράσεις που προβλέπονται στο φετινό πρόγραμμα.

Β.Γ.Μ.