Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010 14:34

Ομιλία Γρυπιώτη στο Βλαχιώτη

Γράφτηκε από την
Ομιλία Γρυπιώτη στο Βλαχιώτη



Ομιλία στην Κεντρική Πλατεία Βλαχιώτη πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Ευρώτα κ. Γιάννης Γρυπιώτης, συνεπικουρούμενος από συνεργάτες και φίλους.
Πλαισιωμένος από  τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με το συνδυασμό «Σύγχρονη Κοινωνία», ο κ. Γρυπιώτης ανέπτυξε τους άξονες, στους οποίους η παράταξή του σκοπεύει να κινηθεί, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη του πολιτιστικού – αθλητικού επιπέδου του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Έλους, ο οποίος διαθέτει ήδη τις ανάλογες υποδομές (Κλειστό Γυμναστήριο, Επιδαύρειο Θέατρο, Δημοτικό Στάδιο, κλπ.), η αναβάθμιση των οποίων θα δώσει μια διαφορετική υπόσταση στην περιφέρεια του νέου δήμου.
Ιδιαίτερα τόνισε, δε, τη συνέχιση του αξιόλογου έργου των προηγούμενων δημάρχων, με πρωταρχικό σύμμαχο τη συναίνεση της κοινωνίας των δημοτών Ευρώτα.
Παράλληλα, ο υποψήφιος δήμαρχος επεκτάθηκε στα ζητήματα που απασχολούν την τρίτη ηλικία, αλλά και στα προβλήματα που η τελευταία αντιμετωπίζει, μιλώντας ταυτόχρονα για στήριξη του Κέντρου Υγείας Βλαχιώτη,  προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας αλλά και για δημιουργία υποδομών στον τομέα της εκπαίδευσης (ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, δωρεάν Internet, κλπ) που θα δώσει τα απαραίτητα εφόδια στη νέα γενιά.
Εστίασε, δε, στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης για τους νέους του Δήμου Ευρώτα, διαβεβαιώνοντας για την ενεργό παρουσία του δήμου.
Μιλώντας για υλοποίηση ουσιαστικού έργου με την παράλληλη αξιοποίηση των υπαρχουσών υποδομών σε ολόκληρη την περιφέρεια του Δήμου Ευρώτα, ο κ. Γρυπιώτης δεσμεύτηκε ταυτόχρονα, για την άμεση ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού αλλά και την εφαρμογή του σχεδίου πόλεως στο Βλαχιώτη, ενώ επεσήμανε ότι, η λήψη αποφάσεων της νέας δημοτικής αρχής, θα είναι προϊόν κοινωνικής συναίνεσης και συνεργασίας με όλους τους συνεταιριστικούς φορείς και τους συλλόγους.
Διαδίδοντας μηνύματα ομόνοιας, συνοχής, ενότητας και ειρήνης, ο Γιάννης Γρυπιώτης έκλεισε την ομιλία του, καλώντας άπαντες σε συστράτευση για να γίνει το όραμα ενός μεγάλου, ισχυρού και ανταγωνιστικού δήμου, μια απτή πραγματικότητα.


Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού


NEWSLETTER