Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 19:18

Αλληλοσυγχαίρονταν Νίκας και Κουμουτσάκος

Γράφτηκε από τον
Αλληλοσυγχαίρονταν Νίκας και Κουμουτσάκος

 

Για τα προβλήματα και τις δυνατότητες ανάπτυξης της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας συζήτησαν χθες το πρωί, στο νέο Δημαρχείο, ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας και ο βουλευτής και τομεάρχης της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

Για μισή και παραπάνω ώρα συζήτησαν μόνοι τους, ενώ αργότερα στη συζήτηση συμμετείχαν και αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Καρατζέας και η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ. Νατάσσα Κυριακοπούλου.

Σε δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος μίλησε με κολακευτικά λόγια για το στέλεχος της Ν.Δ. και ξεκαθάρισε ότι ο δήμος πορεύεται ανεξάρτητα από χρώματα, καθώς την αυτοδιοίκηση δεν την ενδιαφέρει η ιδεολογική θέση του καθενός πολίτη.

Ανέφερε πως η Ν.Δ. στηρίζει την αυτοδιοίκηση και δήλωσε με νόημα ότι “δεν ξεχνάμε την προσφορά του κόμματος της Ν.Δ. όταν ήταν κυβέρνηση”.

Ο κ. Κουμουτσάκος παρατήρησε ότι “η δημοτική αρχή παράγει ένα έργο που αναγνωρίζεται σε ολόκληρη τη Μεσσηνία”. Για τη διήμερη επίσκεψή του στο νομό, είπε ότι με απόφαση του προέδρου του κόμματος οι τομεάρχες (αυτός έχει την ευθύνη για Μεσσηνία και Λακωνία) πραγματοποιούν επισκέψεις για να έχουν μια καλή εικόνα για τους τόπους της πατρίδας. Εξήγησε ότι επισκέφθηκε το νομό για να δει τις αναπτυξιακές του δυνατότητες και να αξιολογήσει το κόμμα τι μπορεί να γίνει, ώστε ο νομός να περάσει σε ακόμα πιο δυναμική εποχή - αλλά και για να δει με ποιο έμψυχο δυναμικό η Ν.Δ. θα δώσει τη μάχη.

Δήλωσε ότι ο ίδιος θα επισκέπτεται συνεχώς τη Μεσσηνία, μέχρι στη Ν.Δ. να συμπληρώσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους για τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες ανάπτυξης.

Με αφορμή την 23η Μαρτίου ο βουλευτής έστειλε το μήνυμα πως η ανεξαρτησία της Καλαμάτας υποδήλωσε και υποδηλώνει ότι η πατρίδα μας έχει τη δύναμη, την ισχύ και την ψυχή να υποστηρίξει τα δίκαιά της. Ζήτησε από τους εταίρους και τους συμμάχους μας να καταλάβουν τον ιστορικό ρόλο που έχει η Ελλάδα σε αυτή την κρίσιμη περιοχή.

Γ.Σ.


NEWSLETTER