Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 18:46

Ντονάς κατά πλειοψηφίας για τα σκουπίδια του Δήμου Οιχαλίας

Γράφτηκε από την
Ντονάς κατά πλειοψηφίας για τα σκουπίδια του Δήμου Οιχαλίας

Ευθύνες στην πλειοψηφία του Δήμου Οιχαλίας για την κατάσταση με τα σκουπίδια στην περιοχή του δήμου επιρρίπτει ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Ηλίας Ντονάς.

Η θέση αυτή του Ηλ. Ντονά περιέχεται σε ανακοίνωσή του, στην οποία ο δημοτικός σύμβουλος επιτίθεται στον τ. πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρο Αδαμόπουλο, για την προτροπή του τελευταίου προς το Σώμα -στην πρόσφατη συνεδρίασή του- να εγκρίνει την επαναλειτουργία χωματερής στον δήμο, “προκειμένου να αποφευχθεί η χρεοκοπία”.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του ο Ηλ. Ντονάς, αναφέρει τα εξής:

“Με έκπληξή μου διάβασα το κείμενο με τίτλο “Χρεοκοπία από τα σκουπίδια βλέπει ο Σπύρος Αδαμόπουλος” στις 24/3/2018 και έκανε έκκληση στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 21/3/2018 να ανοίξει μια ΧΑΔΑ του δήμου. Θα ήθελα να θυμίσω στον αγαπητό κ. Αδαμόπουλο -και μέχρι εχθές πρώτον στην ιεραρχία μετά τον δήμαρχο- ότι πριν ενάμιση χρόνο περίπου, όταν ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, έφερε πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο να κλείσει και η τελευταία ΧΑΔΑ του δήμου για να μεταφέρουν τα σκουπίδια εκτός Δήμου Οιχαλίας, την οποία υπερψήφισαν -και ο κ Αδαμόπουλος. Αρα, η χρεοκοπία που ήρθε στο δήμο, ήρθε και με την ψήφο του κ. Αδαμόπουλου. Εγώ, ως δημοτικός σύμβουλος, στη συνεδρίαση πριν ενάμιση χρόνο είχα πει “μην κλείνετε και την τελευταία ΧΑΔΑ που έχει ο δήμος, αλλά κρατήστε την εφεδρική, όπως εφεδρική είναι και η ρεζέρβα του αυτοκινήτου, που όταν μας πιάνει λάστιχο την χρησιμοποιούμε”. Επίσης, είχα πει ότι “εσείς οι ίδιοι που ψηφίζετε σήμερα να κλείσει, εσείς τάχιστα, σε ένα χρόνο περίπου, θα φέρετε πρόταση να ανοίξει”.

Αρα, τη χρεοκοπία και τα απορρίμματα στους δρόμους, πλατείες, σχολεία του δήμου, την φέρατε όσοι από εσάς στην πλειοψηφία ψηφίσατε να κλείσει και η τελευταία ΧΑΔΑ”.


NEWSLETTER