Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 16:24

Μικρό ενδιαφέρον για καντίνες στις παραλίες του Δήμου Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Μικρό ενδιαφέρον για καντίνες στις παραλίες του Δήμου Μεσσήνης

Μόλις για τις 7 από τις συνολικά 26 θέσεις που δημοπράτησε στις παραλίες του ο Δήμος Μεσσήνης για χρήση από ιδιώτες εκδηλώθηκε ενδιαφέρον κατά τη διαδικασία που έγινε την περασμένη Δευτέρα 26 Μαρτίου, στο Δημαρχείο.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό στην πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που κατακύρωσε το αποτέλεσμα της δημοπρασίας, ως προς τις 8 θέσεις αιγιαλού για την τοποθέτηση καντίνας, ενδιαφέρον επιδείχθηκε για αυτές στην Ανάληψη, στον Φάρο Πεταλιδίου και στο Αχλαδοχώρι - Μαματά, ενώ άγονη κρίθηκε η δημοπρασία για τις θέσεις στον Αγιο Νικόλαο Μεσσήνης, στη Βελίκα, στην Καρυά Πεταλιδίου, στο Τζάνε -Μάτι Πεταλιδίου και στον Μακρύ Αμμο των Χράνων.

Για τις 12 θέσεις που προορίζονταν για ομπρέλες και ξαπλώστρες, ενδιαφέρον υπήρξε μόνο για 4, μία στην Μπούκα, όπως επίσης στην Ανάληψη, στον Φάρο Πεταλιδίου και στο Αχλαδοχώρι - Μαματά. Αντίθετα, δεν υπήρξαν προσφορές για τις θέσεις στις περιοχές Αγιος Νικόλαος Μεσσήνης, Μπούκα, Γουβίτσες (Καλαμάκι), Πλάκα (Καλαμάκι), Μακρύς Αμμος (Χράνοι), Κεφαλόβρυσο (Χράνοι), Βρύση Αγγέλως (Επισκοπή) και Ευαγγελίστρια (Αβραμιού).

Τέλος, καμία προσφορά δεν υποβλήθηκε για τις 6 θέσεις που προορίζονταν για την τοποθέτηση θαλάσσιων μέσων αναψυχής, στις περιοχές Αγίου Νικολάου Μεσσήνης, Μπούκας, “Σαν Αγκοστίνο” Αβραμιού, Βελίκας, Καλαμακίου και Χελωναριά-Πέταλο

Καλαμακίου.


NEWSLETTER