Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018 09:33

Καλαμάτα: Δεύτερη ανάρτηση πράξης εφαρμογής της Κηπούπολης

Γράφτηκε από τον

 

Από την Τρίτη του Πάσχα 10 Απριλίου ξεκινάει στο Δήμο Καλαμάτας η δεύτερη ανάρτηση της πράξης εφαρμογής της Κηπούπολης.

Οπως ενημέρωσε χθες η αρμόδια αντιδήμαρχος Παναγιώτα Ντίντα, η πράξη θα μείνει αναρτημένη για 15 ημέρες. Στο διάστημα αυτό οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες οφείλουν να ενημερωθούν για τις ιδιοκτησίες τους, ενώ έχουν και τη δυνατότητα υποβολής ένστασης.

Η κ. Ντίντα ενημέρωσε ότι στις 23 Απριλίου έχει οριστεί να γίνει η υπόδειξη των ορίων από τους ιδιοκτήτες, των οποίων οι ιδιοκτησίες τους γειτνιάζουν με το παλιό σχέδιο πόλης, βρίσκονται εντός των ορίων του ρυμοτομικού σχεδίου της 1ης παράλληλης οδού δυτικά της οδού Ηρώων και τμημάτων οδών ανατολικά της Μεγάλου Αλεξάνδρου. Την ημέρα εκείνη θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο των ιδιοκτησιών τους, προκειμένου να υποδείξουν τα όρια στο συνεργείο της Πολεοδομίας. Η κ. Ντίντα εξήγησε ότι “είναι πολύ σημαντικό να βρίσκονται οι ιδιοκτήτες στις ιδιοκτησίες τους ή εκπρόσωπός τους, γιατί για την υπόδειξη ορίων δεν προβλέπεται διαδικασία ενστάσεων και θα γίνει μόνο τη συγκεκριμένη ημέρα, σύμφωνα με όσα προβλέπονται και από τη νομοθεσία”.

Τέλος, επεσήμανε ότι αφού ολοκληρωθεί η ανάρτηση, η πράξη εφαρμογής θα διαβιβαστεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την κύρωσή της.

Γ.Σ.