Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 17:17

Μεσσηνία: Νέα προσωρινή διαταγή για 48 συμβασιούχους στην καθαριότητα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μεσσηνία: Νέα προσωρινή διαταγή για 48 συμβασιούχους στην καθαριότητα

Συζητήθηκαν χθες στο Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των 48 συμβασιούχων στον τομέα Καθαριότητας των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Οιχαλίας - οι οποίοι επιδιώκουν την μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου και πριν το Πάσχα προσέφυγαν στη δικαιοσύνη γιατί 31 Μαρτίου θα απολύονταν.

Πέτυχαν μάλιστα να κερδίσουν την προσωρινή διαταγή και παρέμειναν, ενώ και χθες το δικαστήριο αποφάσισε ότι, μέχρι την έκδοση της απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων, οι εν λόγω συμβασιούχοι θα συνεχίσουν να εργάζονται στις θέσεις τους, όπως και πριν.

Θυμίζουμε ότι για τους 19 συμβασιούχους του Δήμου Μεσσήνης έχει κατατεθεί και αγωγή, που αναμένεται να συζητηθεί στις 5 Ιουνίου, όπως και για τους 25 του Δήμου Καλαμάτας – για τους οποίους η εκδίκαση της αγωγής ορίστηκε για τις 18 Σεπτεμβρίου, καθώς δεν υπήρχαν δικάσιμοι στο μεσοδιάστημα.

Εν τω μεταξύ, η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων αναμένεται να εκδοθεί σε έναν ή δύο μήνες – ενώ στις 8 Μαΐου αναμένεται να συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για 15 ακόμα εργαζόμενους στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου Καλαμάτας.

Ν.Κ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER