Τετάρτη, 02 Μαϊος 2018 10:46

Εκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τη ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη

Γράφτηκε από την
Εκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τη ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη

 

Ο προγραμματισμός περαιτέρω κινητοποιήσεων μετά την πώληση των μονάδων του Λιγνιτικού Κέντρου της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη αποτελεί το μοναδικό θέμα που θα απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, στην έκτακτη συνεδρίασή του, σήμερα στις 7 το απόγευμα.

Οπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην πρόσκληση από τον πρόεδρο του Σώματος Γιώργο Μαρκολιά, “κρίνεται κατεπείγουσα η συζήτηση του θέματος σε έκτακτη συνεδρίαση, για τον προγραμματισμό περαιτέρω κινητοποιήσεων ενόψει της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ Α.Ε.”.

Οπως είναι γνωστό, οι σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης έχουν παραιτηθεί “από τα αξιώματα που κατέχουν” στο Σώμα, ως “ελάχιστη έμπρακτη ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ”, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού “Δημοκρατική Συνεργασία”, υπό τον τ. δήμαρχο Παναγιώτη Μπούρα.

Εξ άλλου, επιστολή παραίτησης από δημοτικός σύμβουλος έχει αποστείλει στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Κώστας Μιχόπουλος, υλοποιώντας -όπως παρατηρεί- την “κοινή δέσμευση που είχαν πάρει όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι τον Νοέμβριο του 2017 σε περίπτωση που προχωρούσε η πώληση των μονάδων”.


NEWSLETTER