Κυριακή, 13 Μαϊος 2018 12:49

Ετοιμασίες στην Κυπαρίσσια για επίσκεψη Παυλόπουλου

Γράφτηκε από τον
Ετοιμασίες στην Κυπαρίσσια για επίσκεψη Παυλόπουλου

Η επίσκεψη του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου  στην Κυπαρισσία στην εορτή του Αγίου Πνεύματος θα συζητηθεί στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας που συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη στις 8 ώρα το βράδυ.

Το συμβούλιο θα κληθεί να εγκρίνει την διοργάνωση, δαπάνη και ψήφιση πίστωσης για την φιλοξενία του κ.  Παυλόπουλου και την ανακήρυξή του ως επίτιμου Δημότη Τριφυλίας κατά την επίσκεψή του  στις εορταστικές εκδηλώσεις της εορτής του Αγίου Πνεύματος στην Κυπαρισσία στις 28 Μαΐου.

Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν είναι η έγκριση δαπάνης ,ψήφιση πίστωσης και έγκριση έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για κάλυψη δαπάνης οδοιπορικών αιρετών προσώπων στις εκδηλώσεις προς τιμήν του Τέλου Άγρα. Σύσταση προσωρινών προσωποπαγών θέσεων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου κατ΄ εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων.

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή του Δήμου ή του Νομικού Προσώπου του στο Πρόγραμμα Χρηματοδότησης με σκοπό την Ίδρυση νέων τμημάτων βρεφικής, παιδικής και βρεφονηπιακής φροντίδας. Διαγραφές τελών-επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων  Δήμου Τριφυλίας. Έγκριση διαγραφής προστίμων σύμφωνα με τον Ν.4483/2017.

Παράταση ωραρίου λειτουργίας Μουσικών οργάνων  σε Καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος έτους 2018. Έγκριση ή μη  ολιγοήμερης παράτασης παράδοσης απορριμματοφόρων. Αποδοχή κατανομή χρηματοδότησης ποσού 51.872,07 ευρώ για λειτουργικές δαπάνες σχολείων.

 

Κ.Μπ.

 

 


NEWSLETTER