Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 17:20

12 υποτροφίες σε μαθητές του Ωδείου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Δώδεκα υποτροφίες (6 πλήρεις και 6 για το μισό των διδάκτρων) θα δώσει η “Φάρις” για τη σχολική χρονιά 2018-2019, σε ταλαντούχους μαθητές του Ωδείου Καλαμάτας.

Οπως ανακοινώθηκεαπό το δήμο, προχθές Δευτέρα στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας 18 ταλαντούχοι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου διεκδίκησαν υποτροφίες για το επόμενο σχολικό έτος.

Το επίπεδο των διαγωνιζόμενων μαθητών ήταν πολύ υψηλό και έφερε σε δύσκολη θέση την επιτροπή, η οποία αποφάσισε να δοθούν 6 πλήρεις και 6 υποτροφίες για το μισό των διδάκτρων.

Οι μαθητές που παίρνουν τις πλήρεις υποτροφίες είναι οι: Ολγα Γραμματικοπούλου (τάξη μονωδίας). Παναγιώτης Μαυροειδής (τάξη βιολιού). Ιάσονας Γεωργιόπουλος (τάξη κιθάρας). Κωνσταντίνα Μαλαπάνη (τάξη κιθάρας). Παναγιώτα Πελεκούδα (τάξη πιάνου). Κωνσταντίνος Μάρκου (τάξη πιάνου).

Υποτροφία για το ήμισυ των διδάκτρων λαμβάνουν οι: Μελίντα Κωνσταντινίδου (τάξη βιολοντσέλου). Εβίτα Πετρίδου (τάξη φλάουτου). Απόστολος Φουσέκης (τάξη φλάουτου με ράμφος). Αριστόδημος Πετρούλιας (τάξη τρομπέτας). Τάσος Κοτσομύτης (τάξη κιθάρας). Κατερίνα Μανδηλάρη (τάξη πιάνου).