Τρίτη, 22 Μαϊος 2018 11:53

Καταγγελία Κατσίβελα για "κακόβουλο και ψευδές" υλικό σε βάρος του στο Facebook

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Καταγγελία Κατσίβελα για "κακόβουλο και ψευδές" υλικό σε βάρος του στο Facebook

Οργισμένη ανακοίνωση με την οποία προαναγγέλλει και την προσφυγή του στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με αφορμή αναρτήσεις εις βάρος του στο Facebook, εξέδωσε ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης, κακόβουλο, ψευδές,   πλαστό, κίβδηλο χαλκευμένο, ψευδεπίγραφο και χειραγωγημένο υλικό, το οποίο με εμπλέκει σε ανύπαρκτα «γεγονότα» και έχει σαν άμεσο στόχο να με πλήξει πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά και να με προσβάλει σαν άνθρωπο, σαν χαρακτήρα και σαν ιδιότητα.

Είναι συνέχεια μιας ευτελούς προσπάθειας ορισμένων να πλήξουν το Δήμαρχο με κάθε μέσο. Ότι δεν κατόρθωσαν πολιτικά, αυτοδιοικητικά και νομικά προσπαθούν να το πετύχουν στον βούρκο της ηθικής κατάπτωσης, στον οποίο είναι σίγουρα εξοικειωμένοι.

Η χυδαιότητα όμως έχει και αυτή τα όριά της   και δεν μπορεί για   καμία σκοπιμότητα να θυσιάζονται τόσο αδίστακτα άνθρωποι για κανένα και κανενός το όφελος.
Έχω την υποχρέωση να διεκδικήσω την ανάδειξη της αλήθειας και την αποκάλυψη των αυτουργών της χυδαιότητας. Σε όποιο λαγούμι του σύγχρονου κόσμου της αλογίας και αν κρύβονται, θα αποκαλυφθούν.

Απευθύνομαι ήδη στις αρμόδιες αρχές ηλεκτρονικού εγκλήματος, προστασίας προσωπικών δεδομένων κλπ. και είμαι βέβαιος πως μερικοί θα πνιγούν στο βόρβορο που εξέμεσαν. 
Η αλήθεια και το δίκιο θα λάμψουν. Οι σκοτεινοί θα σβήσουν στα σκοτάδια τους".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER