Τρίτη, 22 Μαϊος 2018 18:47

Αισιοδοξία στη Μεσσήνη για τον δημοτικό φωτισμό

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Αισιοδοξία στη Μεσσήνη για τον δημοτικό φωτισμό

 

Κινητικότητα διαπιστώνει ο Δήμος Μεσσήνης στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό που έχει προκηρύξει για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης και αυτοματοποίησης του δημοτικού φωτισμού και την εφαρμογή Smart Cities, με προϋπολογισμό 5.838.778,11 ευρώ, το οποίο προβλέπει -μεταξύ άλλων- την αντικατάσταση συνολικά 8.326 φωτιστικών σωμάτων.

Η προθεσμία υποβολής προσφορών από ενδιαφερόμενους λήγει στις 30 Μαΐου και δεν θα υπάρξει παράταση, όπως ομόφωνα αποφάσισε στην πρόσφατη συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή του δήμου, συζητώντας τα δύο σχετικά αιτήματα που κατέθεσαν οι εταιρείες ΔΕΗ Α.Ε. και Β. Καυκάς Α.Ε.

Στην ίδια συνεδρίαση έγινε γνωστό, εξ άλλου, ότι την ηλεκτρονική σελίδα του ΕΣΗΔΗΣ όπου έχει αναρτηθεί ο διαγωνισμός, έχουν επισκεφθεί -αναζητώντας πληροφορίες- άλλες 17 εταιρείες, εν δυνάμει ανάδοχοι.

Μετά την απόρριψη του αιτήματος παράτασης της προθεσμίας υποβολής προσφορών, η διαδικασία του διαγωνισμού συνεχίζεται κανονικά και έτσι η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Τετάρτη 6 Ιουνίου.

Β.Γ.Μ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER