Σάββατο, 26 Μαϊος 2018 19:58

Αιτήσεις για συμμετοχή παιδιών στο ΚΔΑΠ Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Αιτήσεις για συμμετοχή παιδιών στο ΚΔΑΠ Μεσσήνης

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή παιδιών από 5 έως 12 χρόνων στο ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης) Αθλητικών και Πολιτιστικών Δράσεων που δημιουργεί ο Δήμος Μεσσήνης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο δήμος, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τις ωφελούμενες μητέρες που πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο σχετικό πρόγραμμα, θα μοιράσει σχετικό έντυπο αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε όλα τα παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, δημιουργώντας ομάδα υποστήριξης και ενημέρωσης. Στόχος του δήμου είναι να εξασφαλίσει στους γονείς τη δυνατότητα να στέλνουν δωρεάν τα παιδιά τους σε χώρους δημιουργικής απασχόλησης -στα σχολεία και στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις- όπου “με ασφαλή και δημιουργικό τρόπο θα απασχολούνται σε αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες”.

Ο δήμος καλεί τις μητέρες να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο που έχει δοθεί στα σχολεία, προκειμένου να καταγραφούν οι πραγματικές ανάγκες των παιδιών, αλλά και για να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι την Πέμπτη 31 Μαΐου να μεταβούν στο Δημαρχείο της Μεσσήνης (Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, πληροφορίες Ηλίας Θεριός, τηλέφωνο 27223 60179), προκειμένου να συμπληρώσουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να προσκομίσουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.


NEWSLETTER