Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018 10:29

Νίκας: Στη Μαραγκοπούλου η ευθύνη για τη μη ανακήρυξή της ως επίτιμου δημότη

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Νίκας: Στη Μαραγκοπούλου η ευθύνη για τη μη ανακήρυξή της ως επίτιμου δημότη

 

“Με ευθύνη της, η ίδια η κ. Μαραγκοπούλου ευθύνεται που δεν ολοκληρώθηκε η ανακήρυξή της ως επίτιμου δημότη Καλαμάτας”.

Αυτό παρατήρησε ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, απαντώντας χθες το μεσημέρι στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε ερώτηση του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρη Φαββατά, για την πρώην διευθύντρια της Δημοτικής Σχολής Χορού και καλλιτεχνική διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού.

Επιχειρώντας να δείξει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί της, ο δήμαρχος είπε πως ήταν 20 χρόνια διευθύντρια, από τα οποία τα 10 ήταν δήμαρχος ο ίδιος.

Εξήρε το επίπεδο συνεργασίας που είχε μαζί της, αλλά ανέφερε ότι για “μια διετία δεν αποδέχθηκε την τελετή. Αισθάνθηκα προσβεβλημένος. Την παρακαλούσα για 2 χρόνια, δεν δέχθηκε να γίνει η τελετή”.

Οταν ο κ. Φαββατάς είπε ότι η φωτογραφία της κ. Μαραγκοπούλου είναι απέξω, μαζί με τους άλλους επίτιμους δημότες, ακούστηκαν απαξιωτικά σχόλια από δύο συμβούλους της πλειοψηφίας και έναν της ελάσσονος μειοψηφίας. Υπερασπιζόμενος την απόφαση ανακήρυξής της, ο κ. Νίκας παρατήρησε πως “προσέφερε πολύ περισσότερα απ’ ό,τι ένας υπάλληλος. Εστησε έναν θεσμό”.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Βίκυ Μαραγκοπούλου είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Καλαμάτας με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το 2014.

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER