Τετάρτη, 30 Μαϊος 2018 14:18

Περιμένει ολόκληρες τις μελέτες για το Καλαμάτα - Ριζόμυλος ο Τσώνης

Γράφτηκε από την
Περιμένει ολόκληρες τις μελέτες για το Καλαμάτα - Ριζόμυλος ο Τσώνης

“Αυτά που λέει είναι τα μισά. Αν δεν έρθουν πρώτα οι μελέτες, να δούμε τι λένε, πάνω σε τι θα συζητήσουμε;”.

Αυτό σχολίασε ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, σχετικά με το έγγραφο της Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του υπουργείου Περιβάλλοντος ως προς την περιβαλλοντική προμελέτη για τη βελτίωση του υφιστάμενου δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος.

Το σχόλιο του Γ. Τσώνη προέκυψε μετά από την αναφορά που έγινε στο εν λόγω έγγραφο από τη μείζονα μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης χθες το μεσημέρι, κατά την προ ημερησίας διάταξης διαδικασία της συνεδρίασης του Σώματος.

Ο δήμαρχος εξέφρασε επιφύλαξη ως προς τη διατύπωση οποιασδήποτε άποψης εκ μέρους του, παρατηρώντας χαρακτηριστικά ότι ζήτησε ενημέρωση από το υπουργείο για το συγκεκριμένο έγγραφο. “Αυτά που λέει είναι τα μισά κι όταν ρώτησα γιατί, μου είπαν ότι αυτά ήταν απαραίτητα προκειμένου να δοθεί η εντολή για τη μελέτη” σημείωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η δημοτική αρχή τις επόμενες ημέρες θα αναζητήσει την προμελέτη, έτσι ώστε να έχει μια σαφή εικόνα. “Σήμερα δεν μπορώ να σας πω κάτι, γιατί αύριο μπορεί να διαπιστώσουμε ότι δεν ισχύει” συνέχισε ο Γ. Τσώνης για να καταλήξει τονίζοντας ότι “θα οριστούν ημερομηνίες για διαβούλευση πάνω σε συγκεκριμένη μελέτη και πρόταση”.

 


NEWSLETTER