Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018 16:58

Εξώδικοι συμβιβασμοί για οφειλές του Δήμου Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εξώδικοι συμβιβασμοί για οφειλές του Δήμου Τριφυλίας

Εξώδικους συμβιβασμούς για οφειλές του δήμου προς εργολάβους ενέκρινε στην χθεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας.

Ο πρώτος από αυτούς αφορούσε οφειλή 7.244 ευρώ για εργασίες ελαιοχρωματισμού που έγιναν στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας το 2017. Οπως επισημάνθηκε, η ανάθεση ήταν προφορική, ενώ υπάρχει τεχνική περιγραφή της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου για τα έργο και για την καλή εκτέλεσή του. Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία, ενώ λευκό ψήφισε ο Αλέξανδρος Κουτρουμπής από την αντιπολίτευση.

Ο δεύτερος συμβιβασμός αφορούσε ποσό 7.199 ευρώ για εργασίες στο 1ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων και 1.678 ευρώ στον Παιδικό Σταθμό Γαργαλιάνων -οφειλές προς τον ίδιο εργολάβο. Και σε αυτή την περίπτωση υπήρχε προφορική ανάθεση και βεβαίωση της Τεχνικής Υπηρεσίας ότι οι εργασίες έγιναν, με την απόφαση να είναι ομόφωνη.

Επίσης η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του έργου «Επέκταση - επισκευή νεκροταφείων Δ.Ε. Φιλιατρών», με το έργο να πηγαίνει στο δεύτερο μειοδότη, την εταιρεία “Λεωνίδας Σιώρης”, καθώς ο πρώτος αποχώρησε. Τέλος αναβλήθηκε η λήψη απόφασης για ένα μέρος της ανάληψης δαπανών και την ψήφιση διάθεσης πιστώσεων που αφορούσε την προμήθεια υλικών άρδευσης.

 

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER