Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 17:12

Απαγόρευση των Ι.Χ. αυτοκινήτων στα συνεργεία του Δήμου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Απαγόρευση των Ι.Χ. αυτοκινήτων στα συνεργεία του Δήμου Καλαμάτας

Τέλος στην είσοδο των Ι.Χ. στον χώρο των συνεργείων του δήμου, στον Νέδοντα, βάζει ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας με σχετική του απόφαση.

Η εν λόγω απόφαση επικαλείται, μεταξύ άλλων, ότι “έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός και το είδος των υπηρεσιακών οχημάτων που φιλοξενούνται στον συγκεκριμένο χώρο (απορριμματοφόρα, φορτηγά, μηχανήματα, ελαφρά οχήματα, πυροσβεστικά, λεωφορεία, press containers με τους τράκτορές τους κ.λπ. οχήματα και εξοπλισμός). Η μεγάλη αυτή συγκέντρωση οχημάτων απαιτεί ελευθερία χώρων για την κίνησή τους με ασφάλεια, τόσο για τη στάθμευσή τους όσο και για την είσοδό τους στο συνεργείο επισκευών και συντήρησης, στο πλυντήριό τους κλπ”.

Επιπλέον σημειώνεται στην ίδια απόφαση ότι “πέραν του κύριου ζητούμενου, που είναι η κατοχύρωση της ασφαλούς λειτουργίας του χώρου για την αποφυγή εργατικών ατυχημάτων, σημαντικό ζητούμενο αποτελεί, επίσης, η διαφύλαξή του από απώλειες εξοπλισμού κ.λπ. αποθηκευμένων αντικειμένων, που, δυστυχώς, διαπιστώνονται, κατά διαστήματα και οι οποίες προφανώς διευκολύνονται με την είσοδο ΙΧ οχημάτων στον χώρο”.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER