Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018 07:54

Την ΚΑΣΤΑΤ περιμένουν για το δρόμο στις Κιτριές

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Την ΚΑΣΤΑΤ περιμένουν για το δρόμο στις Κιτριές

Η ανάδοχος εταιρεία ΚΑΣΤΑΤ Κατασκευαστική ΑΤΕ (της οικογένειας Τατούλη) έχει κληθεί εγγράφως και τηλεφωνικώς από το Δήμο Δυτικής Μάνης, για να ξεκινήσει το έργο των ασφαλτοστρώσεων δρόμων προϋπολογισμού 431.800 ευρώ, που περιλαμβάνει το σημαντικό δρόμο προς τις Κιτριές.

Αυτό μας επεσήμανε ο δήμαρχος Γιάννης Μαραμπέας για το έργο του δρόμου που βρίσκεται σε κακή κατάσταση, με αποτέλεσμα η πρόσβαση στην παραλιακή Αβία και τις Κιτριές να είναι προβληματική και αποτρεπτική. Μια κατάσταση που προκαλεί έντονες διαμαρτυρίες, από ντόπιους και επισκέπτες.

Ο δήμαρχος παρατήρησε ότι ο ανάδοχος μπορεί να ξεκινήσει και να προχωρήσει το έργο στα πιο προβληματικά σημεία του, καθώς πλέον οι εργασίες των συνδέσεων με το δίκτυο της αποχέτευσης δεν το επηρεάζουν.

Η σύμβαση με τον ανάδοχο έχει υπογραφεί από τον Οκτώβριο του 2016, αλλά το έργο δεν ξεκίνησε, καθώς διαπιστώθηκε πως εκκρεμούσαν οι συνδέσεις με το δίκτυο της αποχέτευσης.

Το έργο των ασφαλτοστρώσεων με έκπτωση 59,033% και η αρχική προθεσμία υλοποίησής του ήταν 120 ημέρες. Χρηματοδοτείται από τη ΣΑΤΑ του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER