Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 10:21

Μονόδρομους δημιουργεί η νέα κυκλοφοριακή μελέτη στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Μονόδρομους δημιουργεί η νέα κυκλοφοριακή μελέτη στην Κυπαρισσία

 

Σε εφαρμογή μπαίνει σταδιακά από το πρωί της Πέμπτης η νέα κυκλοφοριακή μελέτη στην πόλης της Κυπαρισσίας, και εκτιμάται ότι μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής θα έχει εφαρμοστεί στο σύνολό της με την εγκατάσταση των νέων οδοσημάτων.

Η μελέτη χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια για να εγκριθεί και να υλοποιηθεί, αλλά έφτασε η ώρα να εφαρμοστεί. Οι σημαντικές αλλαγές που φέρνει είναι ότι στον ιστό της νέας πόλης σχεδόν το σύνολο των δρόμων γίνονται μονόδρομοι. Πολύ σημαντική είναι και η αλλαγή στην οδό 25ης Μαρτίου, καθώς αλλάζει η φορά της και γίνεται κάθοδος για όλο το μήκος της - αρχίζοντας μάλιστα από το ύψος της Ανω Πόλης. Ετσι η γνωστή σε όλους «κόντρα» θα είναι πλέον μόνο κάθοδος.

Το σίγουρο είναι ότι κατά τις πρώτες ημέρες της εφαρμογής θα χρειαστεί προσοχή από όλους και υπακοή στα νέα σήματα, καθώς όποιο σήμα τοποθετείται θα ισχύει άμεσα. Δεν θα έχουμε δηλαδή απόκρυψη των σημάτων και αποκάλυψη όλων μαζί, αλλά σταδιακή εφαρμογή της μελέτης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η τοποθέτηση των στύλων για τα σήματα έχει γίνει με χορηγία του Αναστάσιου Τσιμπλή, ο οποίος επίσης θα βοηθήσει με συνεργείο του στην τοποθέτηση των σημάτων μαζί με το προσωπικό του δήμου.

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER