Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 16:13

Τα θέματα της επερχόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τα θέματα της επερχόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης

Η μείωση του δημοτικού τέλους και του φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων περιλαμβάνεται στα θέματα της επόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης, η οποία έχει προσδιοριστεί την ερχόμενη Δευτέρα, στη 1 το μεσημέρι.

Θα προηγηθεί ωστόσο, μισή ώρα νωρίτερα, άλλη συνεδρίαση του Σώματος, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την έγκριση απολογισμού - ισολογισμού του δήμου για το οικονομικό έτος 2016.

Στη δεύτερη, χρονικά συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο -εκτός από το πιο πάνω θέμα του τέλους και του φόρου για τους ηλεκτροδοτούμενους χώρους-  θα κληθεί, μεταξύ άλλων, να γνωμοδοτήσει σχετικά με την κήρυξη συμπληρωματικής αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για το έργο “επαρχιακή οδός Ριζόμυλος - Κορώνη, τμήμα Γέφυρα Τζάνε - έξοδος Καλαμακίου”, ενώ θα συζητήσει και την κατάρτιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής στρατηγικής 2019-2021.

Ακόμα, το Σώμα θα απασχοληθεί και με τη διάλυση της σύμβασης για την εκπόνηση της μελέτης αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού των τέως Δήμων Αίπειας και Κορώνης.

Β.Γ.Μ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER