Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 11:19

Ηλ. Κανάκης: “Απόφαση - σταθμός”

Γράφτηκε από την
Ηλ. Κανάκης: “Απόφαση - σταθμός”

 

Ως δικαίωση του αγώνα της παράταξής του και απόφαση - σταθμό χαρακτηρίζει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου - Νέστορος Ηλίας Κανάκης τη χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου για ποινή φυλάκισης 2 ετών στο δήμαρχο Δημήτρη Καφαντάρη, για την πυρκαγιά στη χωματερή του Αγίου Νικολάου της Πύλου το 2014.

Ο κ. Κανάκης υποστηρίζει πως  “θα τον πάμε μέχρι τέλους” και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η σημερινή απόφαση αποτελεί μια απόφαση - σταθμό, καθώς αποκαλύπτει τις εγκληματικές ευθύνες του δημάρχου Πύλου - Νέστορος έναντι της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος της περιοχής μας.

Η προσπάθεια του κ. Καφαντάρη να πείσει τους δικαστές ότι δεν είχε καμία αρμοδιότητα έπεσε στο κενό, καθώς κατά την ακροαματική διαδικασία αποδείχθηκε η τεράστια ευθύνη του στο έγκλημα της χωματερής του Αγίου Νικολάου.

Η παράταξη “Κοινωνία σε Κίνηση” και εγώ ως επικεφαλής της δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας εναντίον όσων παίζουν με την υγεία των κατοίκων του δήμου μας, εναντίον όσων υποβαθμίζουν το περιβάλλον της περιοχής μας.

Δηλώνουμε ότι θα κινηθούμε εναντίον του κ. Καφαντάρη με κάθε νόμιμο μέσο, προκειμένου να καταδειχθεί η ανικανότητά του να διαχειριστεί τα ζητήματα του δήμου μας.

Δηλώνουμε ότι “θα τον πάμε μέχρι τέλους”, προκειμένου να γίνει αντιληπτό ότι είναι μοιραίος για το δήμο Πύλου – Νέστορος».


NEWSLETTER