Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 19:38

Σημαντικά θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Σημαντικά θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

 Προγραμματικές συμβάσεις για έργα που αγγίζουν το 1 εκ. ευρώ καλείται να εγκρίνει και να ψηφίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας που συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 20 του μηνός στις 8 το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

Η έγκριση προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Τριφυλίας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση ασφαλτόστρωση δρόμου Γαργαλιάνοι – Βάλτα» προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, όπως και του έργου «Βελτίωση της ασφάλειας του δρόμου Πλατάνια – Νέδα» προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Η έγκριση του πρακτικού αξιολόγησης προσφορών τραπεζών προς τον Δήμο Τριφυλίας, για την τήρηση των χρηματικών του διαθεσίμων και άλλες τραπεζικές υπηρεσίες. Η τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος 2018. Το σχέδιο δράσης του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων. Ο καθορισμός της καταβολής αποζημίωσης στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τις συμμετοχή τους στις Συνεδριάσεις. Η συγκρότηση 16 επιτροπών οριστικής παραλαβής για διάφορα έργα του δήμου. Η έγκριση αίτησης παράτασης του αναδόχου Κατασκευή ΑΤΕ για την εκτέλεση του έργου «Δημοτική Οδοποιία Φιλιατρών». Η ανανέωση της προγραμματικής σύμβασης με τον ΟΑΕΔ για τη λειτουργία του Γραφείου Ανταποκριτή ΟΑΕΔ στην ΔΕ Φιλιατρών. Η αποδοχή της υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος WIFI4EU από τον Δήμο Τριφυλίας. Η έγκριση διοργάνωσης - δαπάνης -πίστωσης για την πραγματοποίηση εκδήλωσης (29-7-2018) στην Τ.Κ Κρυονερίου για τους πεσόντες στην Κύπρο το 1974.

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER