Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 09:26

Γκρίνιες στο Δήμο Καλαμάτας για μετακινήσεις υπαλλήλων

Γράφτηκε από τον
Γκρίνιες στο Δήμο Καλαμάτας για μετακινήσεις υπαλλήλων

Γκρίνιες και παράπονα υπάρχουν στο Δήμο Καλαμάτας τις τελευταίες ημέρες, για αλλαγές από το δήμαρχο, και ειδικότερα για μετακινήσεις υπαλλήλων σε διάφορες υπηρεσίες.

Κυρίως αφορούν μετακινήσεις μηχανικών, με παράλληλα καθήκοντα στις Τεχνικές Υπηρεσίας και στην Πολεοδομία.

Συγκεκριμένα, τρεις υπάλληλοι θα εργάζονται τις 3 ημέρες της εβδομάδας στη Δ.Τ.Υ. και τις άλλες 2 σε τμήματα της Πολεοδομίας. Αυτό εκτιμάται ότι θα προκαλέσει δυσλειτουργία και περισσότερα προβλήματα, από κείνα που επιχειρείται να λύσει.

Ενα άλλο θέμα που συζητείται είναι η μετακίνηση και υποβάθμιση του πολιτικού μηχανικού και αυτοδιοικητικού (στην Περιφέρεια Πελοποννήσου) Νίκου Πατσαρίνου, που ο δήμαρχος τον καθαίρεσε από τμηματάρχη, παρότι έχει κριθεί από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Στην απόφασή του ο δήμαρχος αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος - αυτοδιοικητικός δικαιούται 221 ημέρες άδεια το χρόνο, καθώς είναι επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου και μέλος του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ.

Με την απόφαση του κ. Νίκα, ο Ν. Πατσαρίνος μετακινείται ως απλός υπάλληλος στο Τμήμα Μελετών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ. Πατσαρίνος προτίθεται να κάνει προσφυγή διεκδικώντας αυτό που δικαιούται από το νόμο.

Γ.Σ.


NEWSLETTER